TJ Sokol Ostrov, z. s.

První Ostrovská neckyáda + Fotogalerie

Dne 18.7.2015 se na protipovodňovém poldru kousek za vesnicí Ostrov konala od 14 hodin první Ostrovská neckyáda. Počasí nám přálo a bylo opravdu nádherně. Plavidla se začala spouštět na vodu už okolo jedné hodiny. Na účastníky a návštěvníky čekaly různé atrakce a soutěže. Po druhé hodině odpolední jsme na hladině měli už 8 plavidel!
Všem účastníkům moc děkujeme za jejich snahu, námahu a za pobavení všech návštěvníků. K vidění byla plavidla jednoduchá, složitá, velká i malá a u všech oceňujeme originalitu i nápad tvůrců. Ještě jednou díky a doufáme, že se příští rok zase sejdeme.
Po společném vyplutí a soutěži v rychlosti plavby následovaly zápasy na lávce. A došlo i na vyřizování drobných neshod v manželství (některé pády byly zajímavé) – viz. fotogalerie.
A pak nastal všemi očekávaný okamžik. Zaburácelo čerpadlo a spustilo proud vody na maxiskluzavku, kde už čekala dlouhá fronta zájemců bez rozdílu věku. Řádění si užívali děti, dospělí i důchodci.
Neckyáda se nám vydařila a už teď se těšíme na další ročník.
Také bych chtěl zvlášť poděkovat sponzorům a lidem díky kterým se neckyáda mohla konat:
  • Obecní úřad Ostrov – finanční příspěvek, zapůjčení stanu, půjčení vleku a povolení konání
  • SDH Ostrov a Pavel Starý – zapůjčení kabelů a rozvodny pro přívod elektřiny a hadic k čerpadlu
  • Petr Falta – zapůjčení plachty na maxiskluzavku
  • SDH Rudoltice – zapůjčení vodního čerpadla
  • TJ Sokol Ostrov – díky všm členům kteří se na akci podíleli
  • Richard Tipelt – zapůjčení kadibudky TOI TOI
Doufáme, že se Vám všem neckyáda líbila a příští rok 16.7.2016 se sejdeme v ještě hojnějším počtu než letos. Už teď můžeme slíbit další zajímavé soutěže na příští ročník a budeme rádi za každé další originální plavidlo.
Za TJ Sokol Ostrov, Pavel Hajzler
FOTOGALERIE Z NECKYÁDY ZDE